Hoe kijken jongeren naar de toekomst van onze regio? Hoe pakken zij problemen met werkgelegenheid aan binnen het kader van Blue Growth? 
‌En wat vinden zij eigenlijk van wonen en werken in de Kop van Noord-Holland?

Blue Growth
‌’image upgrade’

In de Communication Battle gaan vierdejaars hbo-studenten van de Creative Business-opleiding van InHolland de strijd met elkaar aan om het duurzame imago én de duurzame toekomst van de Kop van Noord-Holland te versterken.

‌Onder het mom ‘Blue Growth: Enter the Sea of Opportunity’ lieten de studenten hun creativiteit de vrije loop. Het resultaat? Twee uitdagende concepten, die enerzijds de afstand tussen de arbeidsmarkt en het onderwijs verkleinen en anderzijds mensen met andere - nieuwe - ogen naar de regio laten kijken.
BlueJobs App
De Kop van Noord-Holland biedt een zee aan kansen en werkgelegenheid voor jongeren. Maar hoe haal je de talenten van de toekomst naar de regio? Met de BlueJobs App! BlueJobs is ontwikkeld om de strategie van Blue Growth te ondersteunen en versterken en is dé applicatie voor jongeren die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Swipe en vind een ‘match’ met de perfecte werkgever!
Terug naar Blue Growth
Den Helder Comeback Tour
Hoe maken we (voormalig) inwoners van de Kop van Noord-Holland ambassadeurs van Blue Growth? In de Den Helder Comeback-tour keren ‘Kop-verlaters’ terug naar hun geboortegrond. Welke voordelen heeft wonen in de Kop-regio en welke kansen biedt de Kop van Noord-Holland op het gebied van werkgelegenheid? Stap in de Den Helder Fan-van en word ook ambassadeur van de Blue Growth-doelstelling van de Kop van Noord-Holland!
over p4I1
Port4Innovation1 brengt kennis, ervaring en netwerken uit diverse sectoren samen en versterkt samenwerking tussen alle betrokken partijen. Het ontwikkelen van nieuwe trajecten en projecten en het stimuleren van innovatie, met als belangrijkste doel: werken aan duurzame economische bedrijvigheid in de Kop van Noord-Holland.
Contact
Willemsoord 30
‌1781 AS Den Helder
0031 6 20 13 31 75
info@port4innovation1.nl
LinkedIn
YouTube
partners
mede-Financiers