Port4Innovation1/Blue Growth & eagle access‌‌
Datum: 
31 juli 2019

‌Dankzij de mogelijkheden die het project Port4Innovation1/Blue Growth biedt, kunnen we bedrijven met innovatieve ideeën ondersteunen bij de ontwikkeling, het testen en de uitvoering daarvan. ‌Specifiek het maken van een business plan en het vinden van investeerders/financiering wordt ondersteund vanuit Port4Innovation1/Business Support. 

Eén van die bedrijven is Eagle Access en dankzij de steun van Port4Innovation1 hebben zij een investeerder gevonden waardoor zij hun ideeën kunnen uitwerken, uitvoeren en in de praktijk gaan testen.  
‌Binnenkort wordt het eerste prototype gelanceerd van het innovatieve en veilige Eagle Access toegangssysteem voor het werken op zee vanaf schepen.

over p4I1
Port4Innovation1 brengt kennis, ervaring en netwerken uit diverse sectoren samen en versterkt samenwerking tussen alle betrokken partijen. Het ontwikkelen van nieuwe trajecten en projecten en het stimuleren van innovatie, met als belangrijkste doel: werken aan duurzame economische bedrijvigheid in de Kop van Noord-Holland.
Contact
Willemsoord 30
‌1781 AS Den Helder
0031 6 20 13 31 75
info@port4innovation1.nl
LinkedIn
YouTube
partners
mede-Financiers