Masterclass Businessplanning; gefocust toewerken naar een doel
Datum: 
6 juni 2019
Tijd: 
13.00-17.00 uur
Als ondernemer heb je een droom, een ultiem doel dat je wilt bereiken met jouw bedrijf. Maar hoe kun je deze droom tot werkelijkheid maken? Deze masterclass maakt dit inzichtelijk aan de hand van een businessplanning. Door middel van dit hulpmiddel kun je als ondernemer bepalen welke stappen noodzakelijk zijn en hoe je deze stappen kunt volbrengen. Bovendien laat dit hulpmiddel zien hoe je dit op een gefocuste manier kunt doen, waardoor je je als ondernemer echt met ondernemen kunt bezighouden.
Tijdens deze masterclass leggen we uit hoe je op één A4’tje een planning kunt maken om je volgende bedrijfsdoel te halen. De aanwezige ondernemers gaan hier tijdens de masterclass mee aan de slag. Ook vertelt een ondernemer hoe het maken van een businessplanning heeft geholpen bij zijn bedrijf.
Inschrijven
Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor deze activiteit.
Naam:
Bedrijf:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Bericht:
Bedankt voor uw inschrijving. U ontvangt spoedig de aanvullende informatie.
inschrijven
over p4I1
Port4Innovation1 brengt kennis, ervaring en netwerken uit diverse sectoren samen en versterkt samenwerking tussen alle betrokken partijen. Het ontwikkelen van nieuwe trajecten en projecten en het stimuleren van innovatie, met als belangrijkste doel: werken aan duurzame economische bedrijvigheid in de Kop van Noord-Holland.
Contact
Willemsoord 30
‌1781 AS Den Helder
0031 6 20 13 31 75
info@port4innovation1.nl
LinkedIn
YouTube
partners
mede-Financiers